Forretningsudvalget

Forretningsudvalget er Liberal Alliances Ungdoms ledende og øverste organ

Forretningsudvalget står for de overordnede og strategiske beslutninger i Liberal Alliances Ungdom og har til formål at lede foreningen. Dette sker i samarbejde med Hovedbestyrelsen der fungerer som et koordinerende og kontrollerende organ i partiet.

Søren Nielsen

Søren Nielsen

Landsformand

Søren Nielsen er landsformand for Liberal Alliances Ungdom. Søren er til dagligt vores ansigt udadtil og står for at kommunikere vores poltik ud til medierne. Søren er tidligere lokalformand for Herning samt Århus.

Kontakt
Tlf: 28 40 60 32
Mail: sn@laungdom.dk

Carl Andersen

Landsnæstformand

Carl Andersen er landsnæstformand for Liberal Alliances Ungdom. Carl har tidligere været Politisk Formand for foreningen. Udover det har Carl siddet i Vejen byråd og er opstillet til kommunalvalget i Albertslund og regionsrådsvalget i Region Hovedstaden.

Kontakt
Tlf: 23 66 20 99
Mail: candersen@laungdom.dk

Søren Mulvad

Kampagneformand

Søren Mulvad er kampagneformand i Liberal Alliances Ungdom og står til dagligt for det grafiske arbejde bag vores sociale medier, samt er ansvarlig for større kampagner som f.eks. vores skolestartskampagne.

Kontakt
Tlf: 20 45 85 87
Mail: mulvad@laungdom.dk

Andreas Rohde

Uddannelses- og Aktivitetsformand

Andreas Rohde er foreningens Uddannelses- og Aktivitetsformand. Andreas står for organiseringen af landsdækkende arrangementer som uddannelsesweekender samt politiske laboratorier.

Kontakt
Tlf: 28 40 41 49
Mail: rohde@laungdom.dk

Signe Bøgevald

Politisk Formand

Signe Bøgevald er formand for det politiske udvalg i Liberal Alliances Ungdom. I hendes udvalg finder vi alle ordførerene i Liberal Alliances Ungdom, som hun arbejder sammen med for at udvikle vores forening. Signe har tidligere været lokalformand for Odense.

Kontakt
Tlf: 50 52 61 90
Mail: pu@laungdom.dk

Esben Klindt

Udviklingsformand

Esben Klindt er formand for Udviklingsudvalget i Liberal Alliances Ungdom.

Kontakt
Tlf: 51 88 02 18
Mail: uu@laungdom.dk

Martin Væver

Forretningsudvalgsmedlem & IT-formand

Martin Væver er 1. Suppleant i Liberal Alliances Ungdom's forretningsudvalg. Martin er formand for IT udvalget, som f.eks. står for denne hjemmeside. Udover det er Martin lokalnæstformand i Herning samt byrådskandidat for Liberal Alliance i Herning Kommune.

Kontakt
Tlf: 20 35 94 02
Mail: it@laungdom.dk

Simon Overgaard

2. Suppleant & Formand for Valgkampsudvalget

Simon Overgaard er 2. suppleant i Liberal Alliances Ungdom's forretningsudvalg. Simon er samtidig klima-, energi-, miljø- og landbrugsordfører for Liberal Alliances Ungdom. Simon står også for at organisere Liberal Alliances Ungdom's overordnede valgkamp op til Kommunalvalget 2017.

Kontakt
Tlf: 25 33 12 22
Mail: overgaard@laungdom.dk