Liberal Alliances Ungdom København

Velkommen til Liberal Alliances Ungdom i København!

 

Går du ind for frihed? Går du ind for mere personlig ansvar? Tror du på, at ingen er bedre til at bestemme over dit eget liv end dig selv? Og bor du i Københavnsområdet?

Så er Liberal Alliances Ungdom København måske lige noget for dig!

LAU København består allerede af en lang række ligesindede unge, men vi kunne rigtig godt tænke os at blive endnu flere, så vi kan blive endnu bedre til at markere os som den bedste og mest liberale forening i landet.

Det er netop her, at du kommer ind i billedet!
Hvad enten du går rundt med de helt store politiske ambitioner og ønsker at deltage aktivt i lokalforeningen med kampagner, bestyrelsesarbejde og lignende, eller du blot ønsker at yde en mere behersket indsats ved at deltage i nogle af vores fede aktiviteter – eller udelukkende ønsker at bidrage økonomisk – så er der en plads til dig i Liberal Alliances Ungdom København.

Jævnligt afholder vi spændende og lærerige arrangementer, sociale såvel som faglige, hvor alle medlemmer naturligvis er velkomne. At være en del af vores lokalforening byder på alt lige fra afslappet hygge i fredagsbaren til mulighed for at deltage ved diverse virksomhedsbesøg, at debattere dine mærkesager i forskellige fora og at få udvidet din politiske horisont ved tværpolitiske arrangementer.

Vi har brug for netop dig og din indsats. Skynd dig at melde dig ind, før din nabo gør det.

Spørgsmål? Kontakt vores lokalformand på Email: bm@rekom.dk

Vi glæder os til at tage imod dig!

Lokalformand, Benjamin Møller

Næstformand, Malthe Rubæk Bøggild Tornø

Kasserer, Gabriel Thordahl-Jensen

Bestyrelsesmedlem

Bliv medlem i dag for kun 100kr