Liberal Alliances Ungdom Køge-Bugt

Velkommen til Liberal Alliances Ungdom i Køge-Bugt!

 

Har du nogensinde følt, at staten blander sig lidt for meget? Synes du, at skatten i Danmark er for høj? Mener du, at staten ikke skal bestemme over dit liv?

Så er du ikke den eneste. I LAU Århus er vi en masse unge folk, der jævnligt samles til spændende diskussioner over en kold øl fra vores egen bar, når vi holder filmaften, fest, LAU-fodboldmesterskaber eller noget helt fjerde. Ja, fjerde, for vi stopper ikke her.

Vi holder nemlig også faglige arrangementer, hvor vi oplever alt fra oplæg om den aktuelle politiske debat til besøg på våbenfabrikker. Så er du en frihedselskende tosse under 30, der ønsker at forbedre sit netværk eller blot nyde en kold øl i selskab andre unge, så følg med på vores Facebookside, og meld dig ind i Liberal Alliances Ungdoms Århus for blot 100 kr. om året.

LAU Århus blev stiftet 20. april 2010 og har ca. 155 medlemmer. Medlemmerne er repræsenteret af en bestyrelse valgt på ordinær generalforsamling den 18 marts 2016. Spørgsmål, kommentarer, ris eller ros kan gives til Fmd. Peter Tang på formand@lau-aarhus.dk

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Du er meget velkommen til at kontakte os i tilfælde af spørgsmål.

Bliv medlem i dag for kun 100kr