Vestsjælland

Din liberale lokalforening i Vestsjælland.

Vestsjælland er en forening, der har medlemmer indenfor en stor geografisk rækkevide. Vi har primært arrangementer i Slagelse biblioteks lokaler, hvor der er gode muligheder med offentlig transport for at komme til byen. Ligeledes tager det 10 min at gå fra Slagelse station til biblioteket, og det er derfor nemt for dig at kunne deltage i arrangementer, men det betyder dog ikke, at der ikke kan forekomme arrangementer uden for Slagelse by. Lokalforeningen har haft den ære at holde et landsmøde i 2016 i Slagelse, hvilket forløb med stor succes.

Foreningen kan tilbyde en bred vifte af arrangementer, der kan være faglige -, sociale – eller debatter, der har til formål at skabe sammenhold, engagement og at vi har det sjovt. Du kan derfor få nye oplevelser i foreningen, få nye venner og bekendte og blive mere dannet omkring forskellige emner.

Marcus Danielsson er valgt som formand, og Benjamin Kaas er valgt som næstformand. Andreas Andersen, Joachim Christensen og Tobias Johansen er bestyrelsesmedlemmer og Mia Hansen er valgt som kasser for foreningen. Der er plads til flere, så hvis du går med tanker om at blive aktiv, så er der plads til dig. Du har mulighed for at sætte den liberale dagsorden i Vestsjælland, hvor vi i fællesskab vil øge tilslutningen til den liberale ideologi. Vi håber derfor, at du har lyst til at være aktiv. Omfanget af dit engagement er helt op til dig. Nogle perioder kan du være meget aktiv, hvor i andre perioder knap så aktiv eksempelvis pga. skole og arbejde. Hvis du ikke har lyst til at dele flyers ud, være med til arrangementer, men eksempelvis gerne vil ringe medlemmer op og skrive rundt, så er der også mulighed for det. Der er plads til alle i LAU Vestsjælland.  

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere, så kan du kontakte formanden for LAU Vestsjælland, Marcus Danielsson, på 28 97 65 61 eller marcusdanielsson@hotmail.dk

Marcus Danielsson

Lokalformand i Vestsjælland.