Ovenstående er fra vores principprogram, der angiver foreningens overordnede retningslinjer og værdisæt.

Liberal Alliances Ungdom er en forening af engagerede unge mennesker, der alle har en interesse i politik og ser frihed som en menneskeret. I LAU gør vi alt, hvad vi kan, for at give vores medlemmer en mulighed for at være aktive – både socialt og politisk. I de forskellige lokalforeninger har du som medlem mulighed for at præge den politiske debat i området, og derudover har vi, gennem det tætte samarbejde vi har med Liberal Alliances folketings- og lokalpolitikere, altid mulighed for at lave arrangementer med dem samt påvirke den førte politik.

I LAU er vi imod bureaukrati, og der er meget kort vej fra idé til handling, hvorfor alle medlemmer kan stille forslag til det politiske program, deltage i vores udvalg osv. Ligeledes er vi i LAU meget åbne - både den nationale og lokale ledelse er nær medlemmerne og må aldrig være længere væk end et opkald eller en mail.

Du skal derfor melde dig ind i LAU, hvis du ønsker at blive en del af en inspirerende forening af engagerede unge mennesker, der alle ønsker så meget frihed som muligt; en forening hvor du har mulighed for at møde andre med samme holdninger som dig selv; en forening hvori du har mulighed for både at få og komme med indspark; samt en forening der både vægter det politiske og sociale rigtig højt.

Liberal Alliances Ungdom er en professionel ungdomspolitisk forening der bæres af frivillige kræfter. Til vores landsdækkende arrangementer er der altid myndige mennesker til stede som har ansvar for, at alle deltagere føler sig sikre og trygge.

Vi lægger vægt på kvalitet og tryghed så derfor har vi til nationale arrangementer altid uddannede førstehjælpspersoner til stede og ansvarlige bartendere som ikke serverer til personer der har fået for meget at drikke. Hvis du som forælder eller anden pårørende til et medlem hos os ønsker yderligere information er du velkommen til at kontakte vores Uddannelses- og Aktivitetsformand Andreas Rohde på tlf. +45 28 40 41 49 eller mail rohde@laungdom.dk.

TOP
Liberal Alliances Ungdom
Lindevangs Alle 6,Frederiksberg,2000,DK |Tel: +45-42420454 |Email: info@laungdom.dk.
Liberal Alliances Ungdom Rated 4 / 5 based on 223 reviews. | Anmeld nu Anmeld nu