Udvalg

Politisk Udvalg

I det politiske udvalg samles diskussionslystne medlemmer, der ønsker at bidrage til at forme Liberal Alliances Ungdoms arbejdsprogram. Udvalgets arbejde munder ud i forslag til ny politik, der dybdegående beskriver foreningens holdninger.

Politisk Udvalg består af ordførerne, som vælges på det første Hovedbestyrelsesmøde i hvert foreningsår. Har du spørgsmål til PU? Så kontakt udvalgsformand Signe B. Hansen:
(pu@laungdom.dk).

Kampagneudvalget

Sidder du med en grafiker i maven, eller er du drøngod til kommunikation? Så er det måske kampagneudvalget, du skal være medlem af. Kampagneudvalget arbejder med både store og små kampagner og er med lige fra planlægningsfasen til, når plakater og flyers rammer gader og stræder.

Kunne du tænke dig at være med i kampagneudvalget? Så kontakt udvalgsformand Søren Mulvad:
(mulvad@laungdom.dk)

Uddannelses- og Aktivitetsudvalget

I uddannelses- og aktivitetsudvalget er man i spidsen for landsforeningens tilbud til medlemmerne. Om det så er at arrangere en fed kursusweekend eller en kæmpe fest for hele landets medlemmer, er det uddannelses- og aktivitetsudvalget der står bag.

Kunne du tænke dig at være med i uddannelse- og aktivitetsudvalget? Så kontakt udvalgsformand Andreas Rohde:
(rohde@laungdom.dk)

Udviklingsudvalget

Brander du for at hjælpe lokalforeninger op at stå? Ønsker du at være med til at udvikle vores organisation, lave en god DUF-ansøgning eller på anden måde bistå i det at drive foreningen Liberal Alliances Ungdom? Så er udviklingsudvalget noget for dig!

Kunne du tænke dig at være med i udviklingsudvalget? Så kontakt udvalgsformand Esben Klindt:
(uu@laungdom.dk)

Valgkampsudvalget

I år er det valgår og det skal vi selvfølgelig være klar og toptunede til. Valgkampsudvalget søger derfor medlemmer som er klar til at give den en skalle før, under og efter Kommunal- og Regionsvalget (KV og RV). Som medlem af Valgkampsudvalget vil du opleve en personlig udvikling, udvide dit netværk og blive endnu dygtigere til at føre valgkamp.

Kunne du tænke dig at være med i Valgkampsudvalget? Så kontakt valgkampsformand Simon Overgaard:
(overgaard@laungdom.dk)

IT-Udvalget

Er du en rigtig nørd? Vil du arbejde for bedre systemer internt? Så bør du stille dig til rådighed for IT-udvalget.

Kunne du tænke dig at være med i IT-Udvalget? Så kontakt udvalgsformand Martin Væver:
(it@laungdom.dk)

Internationalt Udvalg

Kan du lide at leve i en kuffert? Vil du ud og sprede det liberale budskab udenfor Danmarks grænser og styrke Liberal Alliances Ungdoms internationale indflydelse? Så bør du stille dig til rådighed for Internationalt Udvalg.

Kunne du tænke dig at være med i Internationalt Udvalg? Så kontakt vores formand for Internationalt Udvalg, Andreas Rohde:
(rohde@laungdom.dk)

TOP