Bliv en del af Danmarks liberale ungdom

Vi kæmper for et mere liberalt og frit Danmark. Vil du hjælpe til?

 

Ordførerne har ordet

Indvandring – fra byrde til gevinst. Nyt indlæg af Simon Gardner Mogensen, immigrationsordfører.

 

Vi har lokalforeninger i hele landet

Find din lokalforening og bliv en del af den liberale kamp i dit nærområde

 

Bliv klogere

Med et medlemsskab af Liberal Alliances Ungdom får du mulighed for at deltage i landsdækkende uddannelsesweekender samt politik laboratorier

Vores medlemmer er glade for deres medlemskab af Liberal Alliances Ungdom!

Signe Bøgevald HansenFhv. Landsformand

I Liberal Alliances Ungdom kæmper vi den liberale værdikamp for mere frihed. Vi kæmper for mere personlig frihed og imod en alt for stor og omfattende stat. Vi ved nemlig at mennesket trives bedst i frihed, og at de bedste samfund er de frieste. Men med friheden følger naturligvis også ansvaret for eget liv og den verden vi lever i. Unge mennesker bliver ofte portrætteret som stakler og ofre, der ikke er i stand til at træffe egne, ansvarsfulde valg. Det ved vi er løgn. Derfor kæmper vi i Liberal Alliances Ungdom for et friere samfund med en langt mindre stat. Tag del i kampen og få værdifuld uddannelse, fantastiske oplevelser og venner for livet!

Ida Korsløkke BihlMedlem

Jeg er rigtig glad for mit medlemskab af Liberal Alliances Ungdom. Det har givet mig rigtig mange bekendtskaber og samtidig bliver man fagligt klogere. Jeg vil klart anbefale at blive medlem!

Simon Fendinge OlsenLandsformand

I Liberal Alliances Ungdom er der både plads til alle og plads til den enkelte. Vi kæmper for et friere og rigere samfund, hvor i morgen bliver bedre end i dag. Det gør vi gennem politisk uddannelse, kommunikation, arrangementer og et stærkt og sundt fællesskab. Skal du være med?

Kasper LinholmLokalformand, Vejle

I LAU får du muligheden for at lære en masse om politik, og samtidig lære mange nye mennesker at kende. Det er også en superfed forening, at være medlem af, hvis du selv har en drøm om at blive politiker.

Nicolai WangBestyrelsesmedlem, Aarhus

At blive aktiv i liberal alliances ungdom et den beslutning i mit liv jeg fortryder allermindst.
Jeg har mødt en masse fantastiske og dygtige mennesker, som jeg sidenhen har haft æren af at kalde mine venner. Mennesker som jeg i dag er meget taknemmelig for at have i mit liv.
Jeg har igennem LAU udviklet mig fra at være en ung knøs der mente noget om topskat, til en ung mand der vil ændre samfundet til det bedre, og den udvikling er blevet hjulpet rigtig godt på vej, af de gode kræfter der findes i vores fantastiske forening.

Line Brændgaard ChristensenMedlem

Som medlem af Liberal Alliances Ungdom får man ikke kun gode venner og et stort netværk, men også muligheden for at blive meget klogere! Jeg har igennem LAU været til mange forskellige oplæg. De har altid har gjort mig mere vidende på emner, som jeg ikke tidligere vidste noget om. Dette kunne for eksempel være på områder som politisk filosofi, klima eller socialpolitik.

Hira NadeemPolitisk Formand

At melde mig ind i Liberal Alliances Ungdom og stille op til lokalbestyrelsen i LAU København, og senere som formand, har været en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget. Jeg har fået livslange venskaber og et stort nationalt fællesskab. Herudover har mit medlemskab af Liberal Alliances Ungdom givet mig en horisontudvidelse, og jeg har ligeledes udviklet mine politiske evner, bl.a. igennem LAU og LA’s Talentprogram.

Maya BengaardMedlem

Jeg er aktiv i Liberal Alliances Ungdom, fordi jeg både er liberal og politisk interesseret. Siden jeg meldte mig ind, har jeg lært rigtig meget både fagligt og socialt. Det er i Liberal Alliances Ungdom, at jeg har haft nogle af mine bedste oplevelser og mødt nogen af mine bedste venner. Det er fedt at have et sted, hvor man kan kæmpe for det, man tror på sammen med andre ligesindede.

Ditte Kryger WedegeUdviklingsformand

Liberal Alliances Ungdom er et mangfoldigt fællesskab af ligesindede, som kæmper for et fælles mål, et mere liberalt Danmark.
Hos LAU er der mulighed for at engagere, uddanne og udvikle sig. Som medlem kan du deltage i oplæg, brætspilsaftener, kurser og julefrokoster med en masse dejlige mennesker.
For mig er det vigtigste kampen for min egen frihed og et opgør med regelstaten. Jeg håber, du vil være med.

Boost din viden med gode medlemstilbud!

I Liberal Alliances har vi medlemstilbud til enhver smag. Vi blander det politiske, faglige og sociale, så du kan deltage i det, der er mest interessant for dig.

Liberal litteraturklub

Til vores liberal litteraturklub i Liberal Alliances Ungdom får vi eksterne oplægsholdere ud for at undervise os i et specifikt emne.
Herefter debatterer vi vores politiske holdninger hertil og går i dybden med at udvikle vores politik på området.

 

Kursusweekend

Vores Kursusweekender i Liberal Alliances Ungdom har til formål at træne vores medlemmer i forskellige færdigheder. Det kan være alt fra ideologi til organisation og politik. Fokus er på at give vores medlemmer stærke kompetencer, som de kan bruge privat eller i deres lokalpolitiske arbejde.

Seminarer

For at give vores medlemmer de bedste forudsætninger for at blive klogere på de liberale svar på politiske problemstillinger har vi et bredt udvalg af uddannelsestilbud. Herunder endags-seminarer hvor vi tager udgangspunkt i netop liberale løsninger på relevante politiske problemstillinger.

Meld dig ind i dag. Et medlemskab af Liberal Alliances Ungdom koster kun 100kr om året!