fbpx Skip to main content

Administrativ medarbejder søges

Vil du være en del af en politisk ungdomsorganisation i udvikling? Så har Liberal Alliances Ungdom studiejobbet til dig!

Vi søger en studentermedhjælper til at stå for opgaver relateret til vores medlemssystem Membercare og administration i organisationen. Du vil få ansvaret for dette, samt andre ad hoc-opgaver i løbet af et foreningsår. Det vil være en fordel hvis du har tidligere erfaring med kundekontakt, og du er vant til at arbejde med it-systemer.

Dine primære opgaver vil ligge i at oprette nye medlemmer, besvare henvendelser fra medlemmer og tage del i arbejdet omkring gentegning af medlemmer. Herudover vil ledelsen få brug for hjælp til ad hoc-opgaver i samarbejde med sekretariatets andre ansatte.

Du vil blive ansat på timebasis med forventeligt 15 timer om ugen. I løbet af et foreningsår vil der være svingende arbejdstider. Det forventes at du kan være på vores sekretariat på Frederiksberg 1-2 gange om ugen.

Motiveret ansøgning, CV og andre relevante papirer sendes til job@laungdom.dk

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt endelig næstformand Mads Kjær på 60 14 24 90, eller send en mail til mtk@laungdom.dk

Der indkaldes til samtaler løbende indtil den rigtige kandidat er fundet – vi håber på ansættelse hurtigst muligt!