Mener du heller ikke, at man skal tvinge folk i værnepligt?

Værnepligten hører fortiden til, og er en dybt udemokratisk ordning, hvor du tvinges til at sælge din arbejdskraft til staten.

Individets frihed skal altid stå over statens behov for tvang, og alene den grund er nok til at vi skal afskaffe værnepligt.

Umoralsk militærtjeneste

Det er ikke en moderne demokratisk stat værdigt at tvinge unge mænd til at slå ihjel, og sætte dem i fængsel hvis de ikke ønsker at være en del af denne ordning.

I stedet for at benytte os af værnepligtige for at opretholde et stærkt forsvar bør vi i stedet satse på en professionel hær af frivillige, der er der af vilje og lyst frem for tvang. Derfor skal vi blandt andet afskaffe værnepligten, og i stedet satse på de mange frivillige der ønsker at gøre en forskel.

Hjælp til i kampen for mere frihed!

Hvis du også vil have afskaffet værnepligten, så meld dig ind i Liberal Alliances Ungdom i dag. Vi kæmper for din frihed og ret til ikke at blive tvunget ind i forsvaret.

Vi er for et frivilligt og stærkt forsvar, der ikke bare er i stand til at forsvare Danmark, men også danske interesser. For kun 100 kroner årligt kan du være med til at kæmpe for at afskaffe værnepligten. Meld dig ind herunder

Bliv medlem