Forretningsudvalget

Forretningsudvalget er Liberal Alliances Ungdoms øverste ledelse

Forretningsudvalget står for de overordnede og strategiske beslutninger i Liberal Alliances Ungdom og har til formål at lede foreningen. Dette sker i samarbejde med Hovedbestyrelsen, der fungerer som et koordinerende og kontrollerende organ i partiet.

Nedenfor kan du se medlemmerne af Forretningsudvalget og finde kontaktoplysninger på dem alle sammen ved klikke på deres billeder.

Simon Fendinge Olsen

Landsformand

Simon Fendinge Olsen er landsformand for Liberal Alliances Ungdom. Han bor på Frederiksberg, hvor han til dagligt læser International Business på CBS. Han har en baggrund som politisk formand i foreningen, og har ligeledes været lokalformand i afdelingen på Frederiksberg, og været aktiv i foreningen i Aarhus. Simon Fendinge Olsen er født den 11. April 1998 i Mårslet lidt udenfor Aarhus, og har det meste af sit liv boet der.

Kontakt
Simon Fendinge Olsen
Landsformand
(+45) 24 27 18 44
sfo@laungdom.dk

Jonas Søndergaard Juhl

Landsnæstformand

Jonas Søndergaard Juhl er Landsnæstformand i LAU, hvor han sidder med det organisatoriske ansvar. Han bor til daglig i Charlottenlund og har også tidligere været lokalformand for LAU Nordkøbenhavn. Til kommunalvalget var Jonas opstillet i Gentofte kommune.

Kontakt
Jonas Søndergaard Juhl
Landsnæstformand
(+45) 50 55 71 41
jsj@laungdom.dk

William Darboe

Landssekretær

William er Landssekretær i LAU, hvor han har det administrative ansvar for foreningen. Han har også tidligere været lokalformand i LAU Nordkøbenhavn, og formand for kampagneudvalget.

Kontakt
William Darboe
Landssekretær
(+45) 40 35 95 95
Williamdarboe@laungdom.dk

Hira Nadeem

Politisk formand

Hira er politisk formand i LAU. Hun arbejder med at lede det politiske udvalg, skrive debatindlæg, booke oplægsholdere og meget mere. Hira har tidligere været lokalformand i LAU København, og har desuden kandideret til borgerrepræsentationen. Hun er også opstillet til folketingsvalg.

Kontakt
Hira Nadeem
Politisk Formand
(+45) 51 48 87 92
Hn@laungdom.dk

Ditte Kryger Wedege

Udviklingsformand

Ditte Elisabeth Kryger Wedege er udviklingsformand for Liberal Alliances Ungdom. Hun bor i Aarhus og læser til lærer. Hun har en bred baggrund i både LAU og LA, hvor hun bl.a. har siddet som Lokalformand i LAU Aarhus, næstformand for Hovedbestyrelsen samt været opstillet til kommunalvalg og det kommende folketingsvalg. Ditte er født i august ‘97 og arbejder ved siden af studiet som videokoder hos PostNord.

Kontakt
Ditte Elisabeth Kryger Wedege
Udviklingsformand
(+45) 40 82 48 68
dw@laungdom.dk

Søren Schmidt-Andersen

Uddannelses- og Aktivitetsformand

Søren er Uddannelses- og Aktivitetsformand i LAU. Han står for at organisere Uddannelses- og Aktivitetsudvalget, og til at lave vores nationale aktiveter. Søren har tidligere været lokalformand for LAU København og LAU Nordkøbenhavn.

Kontakt
Søren Schmidt-Andersen
Uddannelses- og Aktivitetsformand
(+45) 30 25 63 32
ssa@laungdom.dk

Steffen Sjørslev

Kampagneformand

Steffen er kampagneformand i LAU, hvor han arbejder med at lave fede kampagner til foreningen. Han har også tidligere været lokalformand i LAU Egedal-Furesø i en del år. Steffen har været opstillet til flere valg både kommunalt, regionalt og til folketingsvalg.

Kontakt
Steffen Sjørslev
Kampagneformand
(+45) 20 35 57 30
ss@laungdom.dk

Mette Marie Kjær Knudsen

Medlem af Forretningsudvalget

Mette Marie Kjær Knudsen er menigt medlem for Liberal Alliances Ungdom. Hun bor i Aarhus, hvor hun til daglig læser Statskundskab på Aarhus Universitet. Mette har tidligere været formand for lokalforeningen i Aarhus. Hun er født d. 22. juli 1999 og er opvokset på landet i Nordsjælland.

Kontakt
Mette Marie Kjær Knudsen
Medlem af Forretningsudvalget
(+45) 42 92 39 92
mmk@laungdom.dk

Sander Larsen

Medlem af Forretningsudvalget

Sander er 20 år gammel, og er til daglig en altmuligmand. Han beskæftiger sig med alt fra lærervikar til rengøring til indkøbsansvarlig. Sander er født og opvokset i Slagelse, selvom han kort har boet i Albertslund, så er Slagelse hans by. Sander meldte sig ind i foreningen i 2019 og har siden da prøvet en masse. Først som næstformand for LAU Vestsjælland, så hovedbestyrelsesmedlem, videre til kasserer og nu i Forretningsudvalget.

Kontakt
Sander Patrick Larsen
Medlem af Forretningsudvalget
(+45) 40 17 00 59
sl@laungdom.dk

Adam Ferdinand Lind Pors

Suppleant til Forretningsudvalget

Adam er født d. 12. April 1999, er born and raised i Bogense på Nordfyn men bor nu i Odense hvor han tidligere har været lokalformand. Han læser til dagligt Pba. Finans på UCL i Odense, ved siden af arbejder han i Nordeas erhvervsafdeling i Odense. Adam er tidligere landssekretær hvor han har siddet med ansvaret for det administrative. Han har også haft ansvaret for vores ansatte, økonomi, medlemssystem og IT.

Kontakt
Adam Ferdinand Lind Pors
Suppleant til Forretningsudvalget
(+45) 20 54 30 39
aflp@laungdom.dk

Mathias Limborg

Suppleant til Forretningsudvalget

Mathias er suppleant til Forretningsudvalget i Liberal Alliances Ungdom. Han bor i Odense, og går til dagligt på Tietgen Handelsgymnasium som han afslutter sommeren 2022. Mathias er tidligere lokalformand for LAU Odense, og har politisk erfaring som LAU’s Klima- og Miljøordfører. Mathias er født d. 25. maj 2002, og har boet på Sydvestfyn det meste af sit liv.

Kontakt
Mathias Limborg
Suppleant til Forretningsudvalget
(+45) 40 25 62 49
mathias@laungdom.dk