I Liberal Alliances Ungdom tror vi på mere frihed,
lavere skat og en mindre stat.

Carl AndersenLandsformand i Liberal Alliances Ungdom

Vil du vide mere om os?

Læs vores mærkesager herunder og se om et medlemskab i Liberal Alliances Ungdom er noget for dig!

Vi ønsker lavere skatter

Økonomisk frihed er altafgørende for velstand. Flid og privat initiativ skal ikke straffes med høje skatter. Vi ønsker et samfund, der hylder de mennesker, som arbejder hårdt og får gode idéer. Du skal beholde mest muligt af den løn, du tjener.

Din løn er nemlig det, du får til gengæld for den  tid du bruger på arbejde. Når staten fratager dig en stor del af dine penge, fratager den dig tiden du brugte på at tjene dem. Når den lægger  afgifter på alt fra is til biler, begrænses dine muligheder.

Vi ønsker en fremtid med lavere skatter og færre afgifter.

Vi ønsker mere frihed.

Frihed og ansvar hænger sammen. Vi liberale kæmper for mere frihed og færre regler fordi vi ved, at du kan tage ansvar. Vi ved, at du er eksperteni dit liv- Du skal forfølge dine drømme og udleve dit potentiale. Politikerne blander sig for meget, og fratager den enkelte frihed og ansvar.

Langt de fleste af os kan godt selv. Det gælder i overførselssystemet, hvor det undrer os, at stort set alle modtager noget uanset behov. Det gælder i hverdagen, hvor der er forbud mod alt fra cannabis til burkaer. Vi ønsker en fremtid med mere personlig frihed og langt mere ansvar!

Vi ønsker en mindre stat

En lille stat er afgørende for, at borgerne kan leve frit. Med tiden har vi fået en velfærdsstat, der fratager en stor del af vores indkomst, regulerer vores adfærd, og sidst men ikke mindst fratager os muligheden for frit at vælge hvordan vi ønsker at leve vores liv.

Markedet og civilsamfundet kan sagtens varetage mange af de opgaver, som staten i dag varetager. Velfærdsstatens kassetænkning ensretter borgerne i modsætning til markedet, som er mangfoldigt

Det koster kun 100kr om året!